Lindab Steel AB valde Camcoil Systems Sweden AB

Lindab Steel AB valde den anvisningsfria påhaspeln från Camcoil Systems Sweden AB.

Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Koncernen omsatte 6 523 MSEK år 2013 och är etablerad i 32 länder med cirka 4 400 anställda.

Lindab Steel AB, som ingår i Lindabkoncernen fungerar som koncernens stålcenter, har valt att vid moderniseringen av anläggningen i Grevie att utrusta en omhasplingslinje med Camcoils anvisningsfria påhaspel.

– Servicevänlighet och hög kvalitet har varit ledord för oss i vårt val av leverantör. Camcoil uppfyller alla våra krav och därför var valet enkelt för oss, säger Nicklas Oddson, stödgruppstekniker vid Lindab Steel AB.

– Att Lindab Steel valde vår påhaspel är ett resultat av vår utveckling i att ta fram den anvisningsfria påhaspeln, säger Peter Wigarthsson, VD Camcoil Systems Sweden AB

– Marknaden för den anvisningsfria påhaspeln är väldigt betydande och vi hoppas att denna order, till ett av de ledande företagen inom branschen, ökar marknadens medvetenhet att vi på Camcoil har lösningen på ett i branschen välkänt problem. Skador förorsakade vid påhaspling på materialet leder till ökade kostnader rent ekonomiskt. , säger Håkan Nilsson försäljningschef Camcoil.

Påhaspeln kommer att levereras till Lindab Steel under hösten 2014